Fat Max icoon | NOYR tiny house
Elektrische step / driewieler rijden

Bij het Outdoorcentrum Nunspeet kun je een elektrische step (Fat Max) of elektrische driewieler (Trikke) huren. Wat ons betreft een veel leukere manier om de omgeving te verkennen dan op de fiets. Er zijn verschillende routes, o.a. door het Zandenbos en langs de Zandenplas, of over de Elspeetse heide.

Vespa icoon | NOYR tiny house
(Elektrische) vespa rijden

Als je een groot deel van de omgeving wilt zien in een relatief korte tijd én op een leuke manier dan moet je zeker de Vespa's uitproberen. Je huurt ze in Nunspeet bij Veluwe Vespatours. De route voor elektrische Vespa is onze favoriet en heel divers: langs het Veluwemeer, over de zandverstuiving, door de bossen en over de heide. Zorg er wel voor dat je van tevoren alvast contact met ze opneemt, want de Vespa's zijn erg populair.

Reserveren: Veluwe Vespatours

Sauna icoon | NOYR tiny house
Sauna

Ben je toe aan pure ontspanning of is het gewoon slecht weer? Dan is een bezoekje aan de sauna wellicht een goed idee. Met name de Zwalhuwhoeve in Hierden is niet ver. Maar ook De Veluwse Bron is zeker een bezoekje waard. Beide prachtige wellnesscentra met een groot aantal sauna's en baden.

Reserveren: Zwaluwhoeve

Bierbrouwerij icoon | NOYR tiny house
Bierbrouwerij Uddelaer

Houd je van lekkere biertjes en vind je het leuk om dit te combineren met een bezoekje aan een mooi landgoed en kasteel? Breng dan een bezoekje aan bierbrouwerij Uddelaer. Deze brouwerij bevindt zich in het voormalig koetshuis op Landgoed Staverden.

Bezoeken: Uddelaer

Watersport icoon | NOYR tiny house
Watersporten

Het Veluwemeer is een perfecte plek als je fan bent van watersporten. Van suppen tot windsurfen en van wingfoilen naar kitesurfen. Wij raden aan om dit te doen bij Windy Waters op het park Bad Hoophuizen. Je hoeft geen gast op het park te zijn om hier te watersporten.

Reserveren: Windy Waters

Fietsenhuur icoon | NOYR tiny house
Mountainbiken

De omgeving van het huisje is ook perfect als je houdt van mountainbiken. Niet alleen door de bossen is het prachtig, maar ook over de zandverstuiving kun je een mooie route maken. Je kunt mountainbikes huren bij Outdoorcentrum Nunspeet.

Klimbos icoon | NOYR tiny house
Klimbos

Je moet wel een beetje tegen hoogtes kunnen, maar wij vinden het klimbos een ontzettend leuke activiteit. En zeker niet alleen voor kinderen dus. Je vindt in de omgeving van het huisje verschillende klimbossen in Harderwijk, Ermelo en Garderen.

Reserveren: Klimbos Ermelo

Tennis icoon | NOYR tiny house
Tennis

Vind je het leuk om een balletje te slaan? Goed nieuws, want dan kan heel dichtbij 'huis'! Op de camping is er namelijk ook een overdekte tennishal. Wil je hier gebruik van maken? Vraag dan even bij de receptie of er nog een baan vrij is.

Golf icoon | NOYR tiny house
Golf

Vlak achter het huisje - naast het paadje richting de Zandenplas - vind je een golfbaan. Prachtig gelegen tussen de bossen. Dus ook hier kun je als je dit leuk vindt een balletje slaan.

Reserveren: Golfbaan Het Rijk

Geocaching icoon | NOYR tiny house
Geocaching

Modern schatzoeken, dat is eigenlijk wat geocaching is. Met een GPS ga je op zoek naar bepaalde coördinaten terwijl je een mooie route maakt. Eenmaal aangekomen krijg je een opdracht, en bij een succesvolle afronding krijg je weer nieuwe coördinaten. Net zo lang tot je de schat vindt. Ook dit wordt aangeboden door het Outdoorcentrum.