Inchecken icoon | NOYR tiny house
In- en uitchecken

Het is vanaf 15:00 uur mogelijk om in te checken. Uitchecken moet voor 10:00 uur en op zondagen voor 11:00 uur. Als je graag wat eerder wilt inchecken of wat later wilt uitchecken dan kun je hierover van tevoren contact opnemen met De Vossenberg (0341 252458). Of dit mogelijk is is namelijk afhankelijk van de schoonmaak 🙂

Supermarkt icoon | NOYR tiny house
Supermarkten

Er zijn meer dan genoeg supermarkten in Nunspeet. Op deze pagina vind je een lijstje waar je ze allemaal kunt vinden. Maar let op: op zondag zijn de winkels in Nunspeet gesloten. Houd daar dus rekening mee. En heb je echt iets nodig? Dan kun je wel naar de winkel in Epe of Harderwijk.

Wifi icoon | NOYR tiny house
Internet

Er is internet aanwezig in het huisje. Je vindt de WiFi code in het keukenkastje linksboven (boven de koelkast). Het stickertje met de code zit in de linker binnenhoek van het kastje geplakt. Let wel op: het internet is gelimiteerd op 5GB per dag. Dat is in principe ruim voldoende, maar let wel op dingen als downloaden, uploaden, streamen op hoge kwaliteit etc.

Fietsenhuur icoon | NOYR tiny house
Fietsen

Vind je het fijn om tijdens je verblijf een fiets bij de hand te hebben waarmee je de omgeving kunt verkennen? Geef dit dan even aan bij de receptie van de camping. Zij kunnen ook fietshuur voor je regelen.

Buitenverlichting icoon | NOYR tiny house
Buitenverlichting

De buitenverlichting werkt met een afstandsbediening. Het heeft dus geen zin om de stekker van de kabel erin en eruit te doen. De afstandsbediening is zwart van kleur en ligt doorgaans in de besteklade of bij de platenspeler.

Vuilnis icoon | NOYR tiny house
Vuilnis & afwas

Graag houden we het huisje netjes en ongedierte buiten de deur. Als je het huisje weer verlaat, zou je de afwas dan weer afgewassen in de kastjes willen zetten? De gebruikte vuilniszakken kun je kwijt in de daarvoor bestemde milieustraat bij de receptie. Dank je wel!

Ventilatie icoon | NOYR tiny house
Ventilatie

Zou je - met name als je gaat douchen - het badkamerraam op de kiepstand willen zetten? Dan kan het in de badkamer goed ventileren en voorkom je dat er teveel vocht in het huisje blijft hangen. Zo blijft het huisje ook voor toekomstige gasten zo lang mogelijk mooi 🙂

Koffie icoon | NOYR tiny house
Koffie

Het huisje is voorzien van een Nespresso apparaat en van een slow koffie filterapparaat. Standaard liggen er koffiecups van de koffiejongens in ons huisje. Maar neem vooral je eigen lievelingssmaak mee. Voor het filterapparaat moet je wel even je eigen koffie en filter meenemen.

Gordijnen icoon | NOYR tiny house
Gordijnen

Omdat het huisje voorzien is van schuine ramen werken de gordijnen net even anders dan je gewend bent. Je kunt de gordijnen open en dicht doen door de haakjes aan de juiste oogjes te hangen. Houd er daarnaast rekening mee dat de gordijnen licht zijn. Als je daar niet tegen kunt dan is het aan te raden om een slaapmasker mee te nemen.

Problemen icoon | NOYR tiny house
Problemen?

Is er een probleem dat zich voordoet tijdens je verblijf? Super vervelend. Maar we helpen je natuurlijk graag om dit waar mogelijk op te lossen. In het geval van problemen raden we je aan om deze eerst te melden bij de receptie van de camping (0341 252458). Doordat wij zelf op afstand wonen kunnen zij waarschijnlijk sneller helpen. Mocht er iets kapot zijn of wil je iets anders bij ons melden dan kan dat via 06 40048082. Een appje werkt meestal het snelst.