Welkom in ons tiny house

Hi! Wij zijn Marc (32) & Nikkie (29) en wij zijn de eigenaren van NOYR. Hoewel we jullie niet zelf zullen ontmoeten hopen we dat jullie net zo zullen genieten van dit plekje als wij.

Marc & Nikkie - eigenaren NOYR tiny house - Zandenplas - foto door Zus fotografie
Foto door Zus fotografie
Marc en Nikkie - Zandenplas - hosts Noyr tiny house - foto door Zus fotografie
Foto door Zus fotografie

Hi!

Zelf wonen we in de stad. Maar we gaan er in onze vrije tijd graag op uit in de natuur. We zijn enorme liefhebbers van reizen en vinden het heerlijk om stukje bij beetje de wereld verder te ontdekken. Het liefst bezoeken we avontuurlijke en niet-standaard bestemmingen. Zo maakten we onze eerste reis samen naar het prachtige Madagaskar.

Maar een mooie reis hoeft niet altijd ver te zijn. Net zo heerlijk vinden we het altijd om weer thuis te komen. En Nederland is prachtig! Juist in je eigen land zijn er nog zoveel onontdekte plekjes. Dit is waarom wij NOYR hebben opgezet.

Ook NOYR is verre van een standaard bestemming. We hebben veel liefde gestopt in het uitzoeken van de plek, het ontwerp – zowel van binnen als van buiten – en alle activiteiten. 

In NOYR vind je geen fancy flatscreen TV, maar kun je genieten van bordspelletjes, een platenspeler, samen gezellig koken en geniet je vooral van de mooie omgeving & rust.

Hopelijk tot snel!

Marc & Nikkie