Geen reserveringen in je winkelwagen.

NOYR. tiny house

Op de Veluwe
NOYR tiny house Veluwe | design tiny house

Een workation in de natuur op de Veluwe

Een workation in de natuur: even heerlijk ontspannen en tegelijkertijd nieuwe energie om full focus te werken. Een vakantiewoning hoeft niet altijd voor de ontspanning te zijn. Ons tiny house is ook het perfecte plekje om een paar dagen te werken. Of dat nou voor je loondienst baan is of voor je eigen onderneming. Je bent meer dan welkom!

Kom in ons tiny house een paar dagen werken in de natuur, voor full focus en nieuwe energie.

Werken in de natuur

Wat is er nu fijner dan ontspannen in de natuur en tegelijkertijd vol energie te kunnen werken? Ons tiny house is de perfecte plek waar je je lekker kunt terugtrekken om een paar dagen áán je bedrijf te werken. Ongestoord, zonder schreeuwende kinderen om je heen of andere mensen die iets van je willen. Dát is wat een workation in de natuur jou kan bieden.

Begin de dag met een lekker kopje koffie op bed, terwijl je een aantal mailtjes wegwerkt. Dan is het tijd om naar buiten te lopen voor een heerlijke wandeling in de natuur. Even frisse energie verzamelen, bij de prachtige Zandenplas bijvoorbeeld. Daarna ben je helemaal opgeladen en klaar om gefocust aan jouw werkdag te beginnen. Ongetwijfeld dat je in tijden niet zo productief bent geweest. Nog een lunchrondje in het bos, en heerlijk de dag afsluiten met een wijntje op het terras onder de gezellige lampjes.

Tip: het internet van ons tiny house is gelimiteerd op 5GB per dag. In principe ruim voldoende, maar let wel op streamen en up- of downloaden.
NOYR tiny house keuken
NOYR tiny house bankje in het raam

TIP: Combineer je workation met een branding shoot

Onze allereerste gast Yvonne van Schmitz Juridische Dienstverlening had meteen het slimme idee om een verblijf in ons huisje te combineren met een branding shoot. Op die manier heeft ze meteen een grote lading nieuwe Instagram content gemaakt. Aan enthousiaste fotografen geen gebrek. Op een oproepje om haar in ons huisje te fotograferen hebben tientallen fotografen enthousiast gereageerd. Dus als je zelf een geen toffe fotograaf kent: laat het ons weten, dan helpen we je daarbij! De prachtige onderstaande foto’s van Yvonne zijn gemaakt door Roanna van Brands by Roanna en Roanna Fotografie.

Yvonne van Schmitz Juridische Dienstverlening - Branding shoot in combinatie met verblijf tiny house - Branding shoot workation - Brands by Roanna
NOYR tiny house branding shoot - Brands by Roanna - Yvonne van Schmitz Juridische Dienstverlening
Bewaar dit voor later op Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *